Teambuilding - TeamPlus Brasov

Carzzz

O activitate captivantă ce pune la mare încercare creativitatea, fantezia dar și abilități de planificare și de ”șurubărit” pentru a construi un autovehicul cu care echipele se vor înscrie în concurs și vor simți emoțiile specifice: ”Oare va funcționa?”, ”Poate rezista probelor?”, ”Suntem noi cei mai rapizi?”. Ziua se va încheia cu premierea echipelor.

Avem nevoie de spații exterioare pentru construcție și pentru concurs (spațiu verde, parcare, etc).

Au construit și au concurat: Crowdstrike, ATES Network, Hilti Romania, IBM, Foerch Romania, Daikin, Bejo, Allianz Țiriac, Total, Siniat, Fundația Liderii Mileniului Trei.

Ce câștigă participanții?

- Dezvoltarea sentimentului de apartenenţă la organizaţie
- Îmbunătăţirea aptitudinilor de comunicare
- Apropiere şi dezvoltare de relaţii interumane
- Cooperare şi solidaritate reciprocă
- Încredere în colegi
- Descoperirea propriului potenţial
- Flexibilitate şi managementul stressului

Cum facem?

Învăţare experienţială bazată pe activităţi indoor şi outdoor, urmate de sesiuni de debriefing (analiza) a celor intamplate si modul in care ne pot ajuta aceste experiente in activitatea profesionala. Modelul învăţării experienţiale (după Kolb & Fry, 1975)

Modelul Kolb

Oamenii reţin 20% din ce aud, 50% din ce scriu şi 80% din ceea ce fac. Fiecare proiect se bazează pe nevoile specifice ale companiei client şi ale echipei participante. Clientul este direct implicat în procesul de personalizare al programului.

  • Great People Inside
  • Human Synergistics
  • Hotel Clermont
  • Pastel Chalet