Teambuilding - TeamPlus Brasov

Prepară propriul tău parfum

Ce poate fi mai plăcut decât să-ți petreci după-amiaza în compania esențelor naturale, având ca unic scop prepararea propriului tău parfum?

Vino și descoperă alături de noi lumea fascinantă a parfumerie în cadrul unui mini atelier dedicat tuturor celor care sunt în căutarea acelei combinații de miresme care să le satisfacă pe deplin simțurile.

Timp de 3 ore vom povesti despre cele mai des utilizate uleiuri și esențe naturale și despre cum trebuie ele combinate pentru ca rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor, vom prepara fiecare propriul parfum pe care îl vom lua acasă și vom participa ca un joc interactiv de miresme naturale.

Ce câștigă participanții?

- Dezvoltarea sentimentului de apartenenţă la organizaţie
- Îmbunătăţirea aptitudinilor de comunicare
- Apropiere şi dezvoltare de relaţii interumane
- Cooperare şi solidaritate reciprocă
- Încredere în colegi
- Descoperirea propriului potenţial
- Flexibilitate şi managementul stressului

Cum facem?

Învăţare experienţială bazată pe activităţi indoor şi outdoor, urmate de sesiuni de debriefing (analiza) a celor intamplate si modul in care ne pot ajuta aceste experiente in activitatea profesionala. Modelul învăţării experienţiale (după Kolb & Fry, 1975)

Modelul Kolb

Oamenii reţin 20% din ce aud, 50% din ce scriu şi 80% din ceea ce fac. Fiecare proiect se bazează pe nevoile specifice ale companiei client şi ale echipei participante. Clientul este direct implicat în procesul de personalizare al programului.

  • Great People Inside
  • Human Synergistics
  • Hotel Clermont
  • Pastel Chalet