Conceptul XMT - TeamPlus Brasov

Conceptul XMT

It is not the mountain we conquer but ourselves - Sir Edmund Hillary

XMT - Xtreme Management Training este un concept promovat de Teamplus şi destinat managerilor având drept obiectiv creşterea ratei de succes a deciziilor luate în condiţii de presiune maximă.

În general angajaţii şi managerii reacţionează bine la provocările zilnice, însă odată cu creşterea presiunii şi stressului rezultatele sunt afectate. Un program ce "aruncă" participanţii în situaţii excepţionale, câteodată chiar extreme poate aduce multe plusuri conform principiului "ceea ce nu te omoară, te întăreşte".

Un program la limita suportabilului: un elicopter sau mașini de teren transportă grupul până la un punct stabilit în sălbăticie de unde începe de fapt supraviețuirea cu resurse limitate și o călătorie presărată cu provocări fel de fel ce pune la încercare capacitatea de a găsi soluții la probleme care în viața modernă de zi cu zi sunt foarte simple, de a lua decizii privind hrana raționalizată, de a găsi surse alternative de mâncare și apă și a putea merge până la punctul de întâlnire unde se termină misiunea.

Conceptul XMT
Conceptul XMT
Conceptul XMT
  • Great People Inside
  • Human Synergistics
  • Hotel Clermont
  • Casa Viorel