• Teambuilding Brasov - Teamplus

Teambuilding

Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success - Henry Ford

O experiență inedită împreună cu echipa ta

Așa cum echipamentele și utilajele din cadrul unei companii au nevoie de mentenanță, așa și angajații au nevoie de îngrijire, dezvoltare și creștere. Una din aceste metode deja consacrată, este reprezentată de sesiunile de team building în care se urmărește intercunoașterea membrilor, îmbunătățirea comunicării, a interacțiunilor și a lucrului în echipă pentru a spori rezultatele muncii organizaționale.

În cei peste 20 de ani de experiență am reușit să observăm beneficiile aduse de sesiunile de teambuilding oamenilor scoși din mediul formal al companiei și lăsați să fie ei înșiși, să își arate laturile creative, strategice, de lideri sau abilitățile de comunicare. Sunt momente în care uneori colegii descoperă și apreciează abilitățile celorlalți sau uneori chiar ei sunt uimiți de capacitățile lor când se află în fața unei situații provocatoare.

Rezultatele și feedback-urile echipelor cu care am lucrat de-a lungul timpului ne-au ajutat să pregătim diferite programe care să inspire și să fie provocatoare pentru a stimula exact ce înseamnă Teambuilding pentru noi: a construi o echipă și în echipă.

Tipuri de programe

Dinamic Aventură Build & Race Indoor

Dinamic

Aventură

Build & Race

Indoor